Орландо Блум показа тяло като на гръцки бог. 46-годишният актьор открехна

...
Орландо Блум показа тяло като на гръцки бог. 46-годишният актьор открехна
Коментари Харесай

Орландо Блум в нова фотосесия

Орландо Блум сподели тяло като на гръцки господ. 

46-годишният артист открехна вратата на персоналния си живот пред списание Flaunt и разказа за скандалните и сложни моменти по време на връзката си с годеницата си Кейти Пери.

„ Ние живеем в два разнообразни свята! Понякога аз не я разбирам въобще, а неведнъж и тя мен. “

„ Случва се нещата сред нас да са прекомерно предизвикателни. Няма да неистина. Определено се борим с страстите и творчеството си “, признава той.

Пред Flaunt той споделя също: „ Сега се усещам на мястото си. Вече имам богат насъбран опит, който получих с течение на времето. “

 
               

 Орландо стана звезда преди повече от две десетилетия години след ролята на стрелеца Леголас в трилогията " Властелинът на пръстените ". Покори идващите върхове скоро по-късно с ролята си на Уил Търнър във филмовата поредност „ Карибски пирати “.

Кейти Пери пък е реализатор с милиони почитатели и още повече продадени копия на албумите си. Малко откакто се роди щерка им Дейзи, Орландо признава пред Guardian, че двамата не вършат задоволително секс, добавяйки, че „ въпреки всичко преди малко имат бебе “.

За фотосесията към списанието той демонстрира на почитателите си много от себе си. На фотосите може да забележим коремните му мускули, както и малко изображение на слънцето, която си е татуирал. На различен кадър той показва своите хипнотизиращо мускулести ръце в транспарантно горнище Lanvin без ръкави с верига. 

Гледайки фотосите, няма по какъв начин да не признаем, че този мъж остарява повече от добре.

 
               

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР